partyspace, uw partner voor plooitenten, vlaggen, zitzakken, stertenten en veel meer.

Vacature : Allround medewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken

 

Voorsteling Partyspace bvba

Partyspace bvba is opgericht in oktober 2010 en verkoopt kwalitatieve, vlug op te zetten tenten tot 100m², dit zowel B2B en B2C. Door de verschillende soorten tenten, de afmetingen en toebehoren is het bedrijf de one-stop shop voor onze klanten.
Partyspace willen binnen de drie jaar marktleider worden in de Benelux door het leveren uit voorraad van kwalitatieve tenten aan competitieve prijzen.
Voor de medewerkers wil Partyspace uitdagend werk bieden in een slagvaardige organisatie die alle tools voorhanden heeft om de ambitieuze doelstellingen te bereiken.

Job omschrijving

• Je bent verantwoordelijk voor de praktische organisatie van de ruime voorraad.
• Je doet de ontvangst van de binnenkomende goederen en het lossen van containers. Je zorgt dat alle binnenkomende goederen ingeboekt en op juiste plaats gestockeerd worden.
• Je zorgt ervoor dat de voorraadruimte er steeds piekfijn bij ligt. Onze ruime voorraad is één van onze paradepaardjes
• Je staat in voor de verzending van de goederen via externe transporteurs zoals TNT en zorgt voor het laden van de eigen bestelwagens.
• Voor het verzenden van goederen en voor afhalingen aan de balie voer je zelf de gegevens in op computer en zorgt voor de nodige documenten.
• In piekperiodes lever je zelf uit met bestelwagen als de vaste chauffeur het te druk heeft.
• Je zorgt er steeds voor dat de showroom er perfect bij ligt voor ontvangst van klanten.
• Je helpt de fotograaf met het opzetten van bedrukte tenten bij aankomst.

Profiel

• Je werkt uiterst punctueel en gestructureerd.
• Je bent niet vies van zwaar werk en je hebt een goede rug.
• Je kan na inloopperiode volledig zelfstandig werken.
• Je neemt zelf initiatief om zaken te verbeteren .
• Computerkennis en vlot gebruik internet en Office zijn essentieel
• Basiskennis Frans is een pluspunt
• Wij staan voor groei en positiviteit, staken staat niet in ons woordenboek

Wij bieden

Wij bieden een aantrekkelijke en gevarieerde job in een enthousiast team en in een sterk groeiend bedrijf. Je krijgt een correct salaris en we zijn flexibel in uurrooster. Werkduur is bij voorkeur 3/5, wij verwachten door onze groei echter dat dit kan evolueren naar 4/5 of full time job op termijn.

Soliciteren

Stuur uw CV per e-mail of post naar info@partyspace.be Telefonische inlichtingen kun je krijgen op telefoonnummer 057/360.330 en vraag naar Ilse Vieren.
  Share

Ander nieuws

UITZONDERLIJKE SLUITINGSDAGEN IN MEI HORECA BEURS - Bredene EXPO JPMS PARIS Partyspace op Velofollies - Stand 647D Vacature : Allround medewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken Openingsuren Kerst en Nieuwjaar 2014-2015 HORECA EXPO 2014 UITZONDERLIJKE SLUITINGEN Vrijdag 17/10 door Lichtfront uitzonderlijk gesloten om 17u Partyspace verkozen tot Onderneming van Zonnebeke 2014 Partyspace op Green Expo Gesloten op 15 en 16 augustus WOENSDAG GESLOTEN WEGENS PASSAGE TOUR DE FRANCE Partyspace wint Rally van Ieper Partyspace als één van de eerste bedrijven geselecteerd voor Gazellesprong Partyspace is er klaar voor ! Go Duivels Go !!! NIEUWE VERKOOPSMEDEWERKER VERSTERKT HET PARTYSPACE TEAM Partyspace uitzonderlijk gesloten op 30 en 31 mei GRATIS PARTYSPACE WK SUPPORTERSVLAG BMA Skoda rallyteam van Belgisch kampioen Freddy Loix gaat in zee met Partyspace OPENDEURDAGEN BIJ PARTYSPACE Partyspace op Horecatel 2014 Nu ook kederversie van Bonbo pagodetent beschikbaar! Feestbeurs te Zillebeke Gesloten tijdens de feestdagen en toch open. PARTYSPACE OP HORECA EXPO Partyspace uitzonderlijk gesloten op 1 en 2 november 2013 Pagodetenten op MATEXPO 2013 VOKA bij Partyspace Binnenkort alle wisselstukken in 3D online Partyspace blijft open, de hele zomer lang. Showroom Partyspace geopend! Partyspace lanceert nieuwe website www.interventietent.be Verhuurbedrijven kunnen bij Partyspace stretch tent huren als kennismaking Nieuw in het gamma : Bonga stretch tenten Speciale voorwaarden voorbestellingen Bonbo pagodetenten ! Vanaf heden hebben we extra kleuren uit voorraad leverbaar Partyspace is verhuisd ! Zalig kerst en een gelukkig nieuwjaar ! Partyspace neemt bedrijfstak pagodetenten Bonbo over van Tentations bvba Horecabeurs Gent : 18, 19, 20, 21 en 22 November Equip'Hotel Paris : 11,12,13,14 en 15 november. Salon international de la communication visuelle : 25, 26 en 27 September 2012. Gezocht : Allround administratief bediende met sales talenten Horecabeurs Bredene: vakbeurs voor de professional. Why the West is the best. Horeca Expo 2011 Partyspace maakt het u gemakkelijk! Stertenten nu op stock en actie low budget plooitenten aangevuld wegens succes! Salon International de la communication visuelle: 27, 28 et 29 septembre 2011. Rémy Vancamelbecke Partyspace op het JPMS salon van de moto, quad en scooter te Lyon Harry Potter 'Rupert Grint" op bezoek! Horeca-beurs